Vægbeklædning

Fænø Gods

Herunder ses billeder fra Fænø Gods, hvor vi har fremstillet vægge i massiv oliebehandlet daugeles. Emnerne til vægbeklædningen er forarbejdet af Dinesen Gulve og fremstår som et meget spændende kvalitetshåndværk.
 
Skulle du have brug for en idé eller hjælp til udførelse af lignende opgaver, kan vi kontaktes her.

   

Egeplanker med synlig not

Vi fremstiller gerne vægbeklædning af egeplanker, der passer netop til dine lokaler.
Ingen opgaver er umulig, vi finder en løsning.

Herunder ses nogle billeder fra Danfoss A/S, hvor væggene er fremstillet af hvidpigmenteret egeplanker med en skjult montage. Emnerne til vægbeklædningen er delvis forarbejdet af Dinesen Gulve og færdigbearbejdet hos os. Disse vægge giver et unikt resultat, og bevarer det flotte helhedsudtryk i håndværket.

Vi ønsker kun at skabe løsninger, der har kundens fulde tilfredshed.

   

 

 


Her fremhæves det flotte resultat

 

Vægbeklædning af perle profilbrædder

Se hvorledes man kan beklæde en væg med perle profilbrædder. Bemærk detaljen, hvor ingen af panelerne er lige bredde. Det skyldes at beklædningen er lavet på gammeldags maner, hvor man udnyttede varen fuldt ud og lod varen bestemme bredden på det færdige emne. Profilbrædderne er af hvidpigmenteret ask.

   

En anden løsning på beklædning af vægge kan være en MDF plade fremstillet som en perle profil. Med denne løsning bliver pladen klæbet direkte på væggen. Se her et eksempel på, hvordan det kan se ud.

 

 

 

 

Copyright © A-Z-Snedkeriet.dk 2009